STÄMNINGSFULL FOTOHELG

för sparvens barn och familjer


14-15 MAJ KLOCKAN 9-12, UTOMHUS med väderreservation I LEKPARKEN MAASÄLPÄ, FÄLTSPATSVÄGEN 3, RÖNNBACKA. BOKNINGSKALENDERN och priser FINNS LÄNGRE NER PÅ SIDAN.


Varmt välkomna på en härlig fotostund när våren anlänt i maj. Jag tar avslappnade porträtt i den trygga miljön vid lekparken Maasälpä. Jag har reserverat en halvtimme för varje fotografering. Under den här tiden hinner vi ta barnporträtt, syskon- och kompisbilder samt familjeporträtt om ni önskar. Om det regnar söker vi efter ett nytt fotodatum. Jag är i kontakt med er ifall det blir aktuellt.

boka nu - lediga tider syns i kalendern


PRISLISTA


Barnporträtt, kompis- och syskonbilder:

1 digital bild: 35 euro

Tilläggsbilder digitalt: 15 euro styck

Alla digitala bilder: paketpris 75 euro


Samma prislista gäller för familjefotona:

1 digital bild: 35 euro

Tilläggsbilder digitalt: 15 euro styck

Alla digitala bilder: paketpris 75 euro


Själva fotograferingen är gratis. Det är frivilligt att köpa bilder. I priserna ingår moms 24 %.Om bilderna och betalningen

 

Bilderna är editerade och högupplösta. De levereras i ett lösenordskyddat nätgalleri.  Ni får själva välja ut och ladda ner önskat antal bilder. Räkningen kommer per e-post enligt prislistan ovan, efter bildvalet. Jag publiceringar inga bilder på nätet utan lov.

Ni får själva framkalla bilderna där det passar er bäst.MYSIGA FOTOPLATSER, BLOMMOR I MORGONLJUSET


Jag skapar några fotohörn med filtar och plädar i lekparken. Jag tar med en sirlig stol och en rottingpall som barnen får sitta på i gräset. Förra året var stenarna i skogspartiet ovanför sandlådan också en populär fotoplats. En del barn slog sig ner på kullerstenarna vid picnicborden, andra trivdes i trätrappan nära klätterställningarna. Barnen får pröva att ha en blomsterkrans i håret eller hålla i en blombukett. Eller kanske det lilla trätåget Tuff hänger med på några bilder? Efter fotostunden får alla små något läskande gott som belöning. 


De som vill kan också få familjeporträtt tagna. Ni får sätta er ner, mysa och bara vara. Jag ger er små uppgifter, som att till exempel läsa en bok tillsammans, blåsa såpbubblor, gå hand i hand, kramas eller sjunga en ramsa. Jag guidar er genom fotostunden så att ni får vackra och känslofyllda bilder. Ni får klä upp er eller komma som ni är, det viktigaste är att ni känner er bekväma! 

Kundupplevelser

Johanna

”Joanna tar ljuvliga bilder av stunden och får jättebra kontakt med barn, då hon själv har en tvååring. Rekommenderar varmt".

familjefotograf i helsingfors


Hej, roligt att du hittat hit!

Jag tar stämningsfulla porträtt och skapar gripande bildreportage. Mitt mål är att alla ska trivas framför kameran och få minnen som varar i generationer.

Ni kan ringa mig eller mejla om ni har frågor!

050 3758211

lindenmontes@gmail.comJoanna Lindén-Montes